Akvarellerna från Skördefesten

Här kommer de sex akvarellerna som jag hade med på utställningen.
Alla är gjorda i akvarell och tusch.
(Jag har fixat så att ni kan vänster-klicka på bilderna om ni vill se i större format! Dock har jag inte kunnat kolla så att det funkar bra då mitt internet är dåligt. Men det ska funka!)


"Vid Flodens Kant"
(65,5 x 47 cm)


"Under Himlens Yta"
(49 x 37 cm)


"Vårens Första Dag"
(67 x 60 cm)


"Vad Döljer Sig I Himlen"
(89 x 67 cm)


"Där Natten Och Morgonen Möts"
(48 x 45,5 cm)


"Dear Sunset"
(inget mått)


Uppdatering: Mitt tre-veckorsprojekt med utställningen är fortfarande igång och slutar på tisdag nästa vecka med redovisning för klassen. Och till det håller jag på med ännu en tavla. Den kommer bli lite annorlunda men ändå samma tema. Men mer om det när den är klar. Då kommer det så klart upp en bild och en liten kort utvärdering av hela projektet.
/MarieP.s.
Alla tavlor är sålda förutom "Under Himlens Yta".Välkommen till marieart!

Detta är bara en tillfällig blogg i väntan på att min hemsida (www.marieart.se) ska bli färdig.

Jag heter Marie Karlsson och studerar konst andra året på S:t Sigfrids Folkhögskola som ligger lite utanför Växjö i Småland. Under hela första året fick vi lära oss massor olika tekniker och utveckla våra färdigheter. Nu under andra året ska vi fortsätta med att lära oss nya tekniker, men inte alls lika intensivt, utan nu ska vi försöka hitta våra egna språk och stilar inom konsten.
Vi kommer att ha treveckors-projekt som kommer rulla på hela året. Mer om det senare. Men bilder och lite utvärdering från de olika projekten kommer att komma då och då så att ni, som vill, kan följa min skolgång lite smått.
Den här bloggen, och så småningom hemsidan, kommer jag använda till att visa upp mina alster.

Min mail där ni kan få tag på mig lättast är:
marieart.se@gmail.com

P.s. Just nu medverkar jag på Skördefesten i Mariestad med utställning i Pingstkyrkan(23-25 sep). Bilder kommer!
Varma hälsningar /Marie

Välkommen!

Mitt namn är Marie Karlsson och jag är 26 år gammal. Jag kommer ursprungligen från Mariestad men är nu bosatt i Göteborg och studerar på Högskolan för Design och Konsthantverk där jag läser Design Kandidat (2012-2016). Tidigare har jag studerat förberedande Konst på S:t Sigfrids Folkhögskola i Växjö (2010-2012). Under min gymnasietid läste jag Design på Folkuniversitets Gymnasium i Skövde (2005-2008). 12 Juli 2014 gifte jag mig med min Oscar och vi bor i en fin två högst upp i ett gammalt våningshus i centrala Göteborg.

I den här bloggen kan ni följa mig i mitt studentliv som fylls med massor kreativt skapande och då och då skriver jag lite mer personligt också. Här fylls det på med massor olika inlägg. Men vill ni titta på något lite mer strukturerat och samlat så kan ni gå in på min hemsida istället!
www.marieart.se

Har ni några frågor osv. så kan ni lämna en eller flera kommentarer eller kontakta mig på min mail:
marieart.se@gmail.comHoppas ni trivs här och att vi hörs i kommentarsfälten så småningom :)
Ta hand om er!
Marie

RSS 2.0