Helgskiss

Denna skiss beskriver helgen ganska bra. Bra för att jag var hos min Oscar och ganska för att han inte låg sådär hela helgen. Han piggnade nämligen till och vi hade en jättemysig helg tillsammans.
 
Under helgen skissade jag lite. Det var jättekul! Mitt skissblock som jag köpte från moleskine var inte så pjåkigt i alla fall. Jag har nämligen haft ett likadant innan som jag älskade. Men när jag beställde en ny efter att den gamla blev fylld förra året så tyckte jag att pappret hade lite annan gräng och inte alls var så skönt som mitt gamla var. Men efter att jag har skissat lite i helgen så tror jag att jag har lärt mig mitt nya papper. Konstigt dock att samma sorts notebook har ett så annorlunda papper. Det känns ju lite jobbigt när man äntligen har hittat sin favorit och så kan man inte vara säker på att man får samma varje gång man beställer.
Jag är en stor nörd när det handlar om papper, block och notebooks. Och det blir bara värre och värre med tiden.
 
Lite skolrelaterat "up dates" är att vi har avslutat kokboksuppgiften, haft en utställning och nu börjat på ett nytt projekt. Ett grupprojekt till på tisdag. Vi ska göra ett sällskapsspel! Superkul, kort tid och riktigt spännande. Och så har jag nog lovat ett litet inlägg om kokboken också. Det kommer inom kort.

Världens idé!

Nu kanske jag tar vatten över huvudet som det så fint heter. Men jag har världens idé! Och jag ska slutföra det. Fast om det blir som jag tänkt kanske det aldrig kommer gå att slutföra. För det är meningen. Och jag ska vara lite hemlig ett tag. Om detta blir verklighet så snart så kommer detta att lanseras om någon vecka. Och det kanske det inte gör. Men jag hoppas! Det beror på vad jag hinner.

Världens grej kanske är lite att ta i. Men jag hoppas att det blir omtyckt av de som blir inblandade.

Så. Då var det sagt då.

Screen-tryck

Nu äntligen, tack och lov, är jag färdig med min bok. Och det är lite lustigt när jag tänker tillbaka och minns att jag tyckte det där kokboksprojektet skulle bli jätteroligt. Så har jag inte alls känt den senaste veckan. Det var roligt fram tills jag skulle sätta mig ner framför datorn och sätta ihop allt jag samlat till en bok.

Samtidigt som vi har haft detta kokboksprojekt så har vi också fått screentrycka en kökshandduk och göra ett eget mönster. Ett par bilder från det kommer här under.
(mönstret och kokboken tar vi en annan gång)
Nu ska jag sitta och knåpa ihop en pdf till presentationen imorgon.
 
 

RSS 2.0