Kvalitétstid

Att sitta ute på en picknickfilt som farmor sytt med mitt älsklings skissblock och penna, två inspirationsböcker — Flora & Fantasi och den andra Svenska Formgivare, sedan en tredje bok som är en lättläst roman. Klockan är åtta på kvällen och jag sitter iklädd min bikini och hatt. Och det är inte kallt! Helt fantastiskt att vara ledig på detta sätt. 
 

Inte bara jag som njuter i solen denna kväll...

 
Nästa vecka ska jag jobba på caféet och sedan är jag ledig i ett par veckor till. Välbehövligt sommarlov :)

Nu har pappa grillat färdigt. Mat på våran baksida i solen och gräset...

En varm sommardag


Vi åkte till en strand vid Vänern. En sådan där strand som man hittar om man åker långt in i skogen och sedan trippar på en stig med kottarna och barr för att komma fram till en avskild sandig strand. Härligt!
 
Vi träffade en fin hund! Minns inte vad han hette. Men var helt såld på honom. Han var så lik våran älsklings Riku! Han rörde sig likadant, var lika glad och snäll, och nästan lika mysig i pälsen! Nästan den enda skillnaden var att den här hunden inte var vit.

Nu har nästan halva lovet gått och sedan börjar skolan igen. Och jag hoppas att jag får lite mera längtan efter att plugga igen. Just nu vill jag knappt ta fram mina pennor. Jag tror att jag slet ut mig lite väl mycket under detta första år.

RSS 2.0