Rum för HDK - Vernissage 30 maj

Min brorsdotter kom till vernissagen och hade jätteroligt med marimekko-puffarna vi lånade dit.
 
Även alla vikta blommor som låg vid ingången och lite överallt var roliga tyckte hon! "Öppa den"!
 
Det vinnande bidraget av Rum för Papper-tävlingen hade Tess formgivit (Therese Persson)!

Alla i klassen hade gjort galet snygga visitkort och placerat lite överallt.
 
Det var en riktigt lyckad dag igår! Vill tacka mina klasskamrater, vi som var i utställningsgruppen och ett speciellt tack till Rum för Papper som ordnar det här eventet varje år med HDK! Helt fantastiska kvinnor som jobbar där i en riktigt fin liten butik!
/Marie
 

Next!

Sommarlov!

Maj

Detta är en tid av minnen. Hela maj är en sådan månad. Jag går omkring och känner nostalgi lite hela tiden. Maj-månad kanske är på väg att bli min favoritmånad. Det tokiga är att maj är helt fel tid på året, för jag är ju egentligen en sensommar- och höst-människa. Men saker förändras antar jag. Hur klyschigt det än må låta.
 
Maj är en hej då-månad. Det är då skolorna brukar gå mot sin sista tid och man snart ska krama alla vänner hej då och åka åt olika håll. Så har det varit i många år nu. Och det är kanske just därför maj blir så fantastisk med massor fina minnen. För då tar man vara på tiden. Man fikar, grillar och pratar ikapp allt man tycker sig har missat under åren med sina skolvänner. Alla är extra glada och pigga och det är bara helt fantastiskt fint.
 
Maj för två år sedan blev jag kär. 
 
Helt enkelt. Fina maj.

RSS 2.0