Vågar jag lämna...

Funderar på om jag vågar lämna min kära växt över julledigheten. Ska åka bort i nästan tre veckor. Det finns ju sådana dära semestervattnare. Och jag funderar på om det kan vara lösningen. Min Sephora är dock en kräsen växt som vill ha sitt vatten minst en gång om dagen och får hon inte det så blir det ett väldans liv! Jag vill inte se henne så ledsen igen som hon blev den gången jag missat henne i en-två dagar. Vi var till och med tvugna att klippa av en snustorr gren :( I värsta fall får jag svepa in henne i något varmt och ta med henne till Mariestad. Men käre tid, mina växter här hemma har nästan fått var sin identitet!

28 nov

(mobilbilder)
Sitter kvar i skolan och tecknar. Inser att det redan är kväll.
Och känner helt plötsligt hur galet hungrig jag är.

Julmys i november

Jag sitter och lyssnar på Bublés julskiva och ritar granar. Är helt insnöad (haha!) på granar verkar det som. Igår vikte jag de där fina vita granarna som står ståtliga bredvid. Ja, åtminstone lite charmiga med små skavanker här och där.
När den är klar så ska det den få bli en ny poster. En snöig sådan hoppas jag på. Och det kommer bli så fint. Vill bli färdig med den så fort jag bara kan! Men det är så fasligt många streck som ska till först.

RSS 2.0