Sephora

Min alldeles egna lilla Sephora! Vi kan säga att det är en liten förtidig present för att projektet snart är inlämnat och klart.
Den står egentligen inte där på byrån. Utan jag har den på ett bord nära fönstret, eftersom den trivs där det är ljust. Men det blir så fint att fota den med vita väggar bakom. Jag har gått och trånat efter denna i sedan jag såg den på Frida Ramstedt blogg. Denna växten är en sådan där blogg-favorit för tillfället. Men nu äger jag en egen. Och den är fantastisk! Mitt mål är att fylla på ordentligt med växter i min lilla lägenhet. Undrar dock hur det ska gå alla gånger jag åker bort för en längre tid. Det blir helt enkelt att hitta växtvakter framöver. Tur att jag känner så många i mitt hus!

Illustrera i PS

 
Just nu försöker jag lära mig att illustrera i Photoshop.  Det är väldigt roligt! Men svårare att sätta sin personliga prägel i det hela tycker jag. Jag har länge kollat, inspirerats och hänförts av andras digitala illustrationer. Men oavsett så känns det lite som om jag fuskar. Som om jag inte gör på riktigt. Papper och penna ligger bredvid mig. Men det här är något nytt och spännande.
 
 
 

Tejp och akvarell

Vad händer hos mig idag egentligen?
Jo, jag målar och testar allt möjligt. Det är i alla fall tanken med mina planer för idag. Jag har en vän som jag sett måla akvarell många många gånger. Han brukar använda tejp då och då. Så jag ville testa! Även om jag har gjort det förut, så är det ändå ganska nytt för mig. Men det är väldigt roligt! Och eftersom jag tänkt att mina illustrationer till projektet ska bestå av enkla former och inte vara så detaljrika, så passade detta ypperligt.


Jag har bara använt färgen Indigo från mina akvarellfärger.
Eftersom jag inte hade något bra akvarellark hemma och vanlig maskeringstejp och inte fönstertejp som lossnar lätt så blev det lite skavanker och upprivet papper. Men kanske fin att rama in ändå! Jag får se vart den hamnar tillslut.
 

RSS 2.0