Present från mig till mig

Jag köpte mig en fin orkidé och en fin lerkruka som gåva för att utställningen är över. Nu kan jag sitta på min fotölj, pusta ut och titta på när orkidén blommar. Den här gången ska vi klara det här! Jag frågade ut blombutikspersonalen om hur man sköter orkidéer. Så nu kan jag inte misslyckas!
Lampan kommer från Second Hand. Två stycken har jag egentligen. Behöver skaffa skärmar till dem. De är helt fantastiska. Vi fick byta kontakten på dem eftersom de var så gamla.
 
Och beställningar rullar på! Det här är två av fem som jag skrev ut idag. En KASVI 1 och en KASVI 4. Nu ska jag förbereda en fem-minuters-presentation över ett pågående skolprojekt! 
 
Ta hand om er!

Hemma i Göteborg igen.

Så, nu var då Skördefesten och den här helgen avklarad. Och det har varit väldigt kul och spännande att se vad alla har tyckt. Jag har fått massor fin kritik (övervägande positiv kritik)! Några kom in och vände ganska direkt. Men det är också en typ av kritik som jag gärna tar till mig och funderar över. Så jag är jättenöjd i det hela.
Många kom och pratade och frågade om hur jag gått till väga, om mina studier osv osv. Och jag själv har fått höra på andras historia. Helt fantastiskt helt enkelt!
 
Jag hade fyra olika posters på plats med en begränsning på 10 upplagor av varje. Och några vykort och visitkort. Och nu har jag sålt ett tiotal posters och många vykort. Men det roligaste var all positiv respons och att så många uppskattade det jag gör.

Det finns fortfarande kvar posters. Så om någon kom och kollade och inte kunde bestämma sig just då så finns fortfarande chansen. Även för er som inte kunde komma så kan man kolla på dem på min hemsida på SHOP ifall ni är sugna eller bara vill se. Länk till hemsidan!
 
 
Tack alla som kom! Och för all fin kritik! Ta hand om er!!
MVH Marie
 

I morgon...

I morgon börjar Skördefesten och min lilla del av utställningen. Så kom om ni har tid och lust!
Jag har varit vid plottern (monsterskrivaren på skolan) och skärmaskinen hela dagen känns det som, och gjort i ordning alla posters, vykort osv osv.
Hoppas vi ses :)
Kramar

RSS 2.0