Frukostlimpa

Testade baka Leilas filmjölksbröd. Och oj vad gott det blev! Har man bott på Irland så går ett fint bikarbonatbröd alltid hem :) 
 
Nu är vi på väg till Ikea! Har längtat i många dagar nu, och äntligen! Hoppas på att kunna komma i ordning på riktigt nu. Något som vi längtar lite extra efter är en soffa att lata oss på om dagarna. Men det får vänta just nu. Senare ikväll blir det svampstuvning i gott sällskap! Vi hittade några Karl-Johansvampar och kantareller i veckan. En skön lördag helt enkelt :)

mariemuori

Bilder från mitt Instagramkonto 
Bild 1, 2 & 3 faller i svampkategorin kan man väl säga, Bild 4 Vår treårs-dag, Bild 5 Båttur med farbror & familj, Bild 6 Outfit bröllopsresa, Bild 7 Ett av alla bröllop vi varit på i sommar, Bild 8 Finaste tjejen, Bild 9 Vårt köksfönster, Bild 10 Bröllopsresa Kefalonia, Bild 11 Från vår bröllopsfest!, Bild 12 Ett kvällsdopp med killarna

Köket

Vi är tillbaka till vår lägenhet i Göteborg och nu ska vi bo här "på riktigt". Det är både fantastiskt och skrämmande. Fantastiskt för att vi äntligen ska bo tillsammans och att det här är vårt. Men läskigt för att jag letar jobb och har ingen inkomst efter min sista lön från sommaren. Jag har nämligen tagit studieuppehåll från mina studier. För någon vecka sedan så blev jag ganska osäker och funderade på om det här beslutet ändå var så klokt eller inte. Men jag vet att jag behöver det här året. Det skulle bara vara väldigt skönt med ett jobb!
 
 
Här kommer några detalj-bilder på vårt kök som det ser ut nu. Det är egentligen en liten kokvrå. Men den känns mer som ett kök tycker jag. Den enda skillnaden är att vi inte har en riktigt spis. Utan istället har vi två plattor och en mini-ugn. Men jag älskar köket redan! Det kommer bli superfint när vi har fått i ordning det med nytt matbord, stringhylla och ännu mer växter :)
Det ser ganska tomt ut. Och på fönsterbrädan är det ganska stökigt. Blir så när man bara vill bort med alla dessa flyttlådor som skräpar, så jag lägger ut alla småsaker lite provisoriskt här och där. Och den där pallen med farmors-blomman som syns nere i högra hörnen på sista bilden lämnades kvar av förra ägaren. Den är tunt gråmålad men jag ska slipa bort färgen och sedan olja in den. Kul med alla projekt som kommer med en ny lägenhet!

RSS 2.0