Helgskiss

Denna skiss beskriver helgen ganska bra. Bra för att jag var hos min Oscar och ganska för att han inte låg sådär hela helgen. Han piggnade nämligen till och vi hade en jättemysig helg tillsammans.
 
Under helgen skissade jag lite. Det var jättekul! Mitt skissblock som jag köpte från moleskine var inte så pjåkigt i alla fall. Jag har nämligen haft ett likadant innan som jag älskade. Men när jag beställde en ny efter att den gamla blev fylld förra året så tyckte jag att pappret hade lite annan gräng och inte alls var så skönt som mitt gamla var. Men efter att jag har skissat lite i helgen så tror jag att jag har lärt mig mitt nya papper. Konstigt dock att samma sorts notebook har ett så annorlunda papper. Det känns ju lite jobbigt när man äntligen har hittat sin favorit och så kan man inte vara säker på att man får samma varje gång man beställer.
Jag är en stor nörd när det handlar om papper, block och notebooks. Och det blir bara värre och värre med tiden.
 
Lite skolrelaterat "up dates" är att vi har avslutat kokboksuppgiften, haft en utställning och nu börjat på ett nytt projekt. Ett grupprojekt till på tisdag. Vi ska göra ett sällskapsspel! Superkul, kort tid och riktigt spännande. Och så har jag nog lovat ett litet inlägg om kokboken också. Det kommer inom kort.

RSS 2.0