Ett ovisst liv framför mig

     Just nu kämpar jag allt vad jag kan med skolan och bara pressar ut allt som måste göras. Inget i skolan känns roligt längre. Hela processen fram till något färdigt är bara jobbigt och lite ångestfullt. Och oron över att inget blir gjort hänger över mig konstant. Det är väldigt svårt att bara pressa fram sitt skapande. Och jag är väldigt medveten om att jag inte alltid kommer att "glida" fram i mitt skapande. Men nu har det i alla fall lett till att jag ska ta ett sabbatsår från skolan. Göra något helt annat.
Så jag letar jobb till hösten. Till en början kändes det jättejobbigt och jag ville inte alls insé att detta skulle vara en bra utväg. Men nu när jag bestämt mig så känns det mycket bättre! Nu är jag bara tacksam för att jag kommit till insikt. Jag vill att mitt tredje år ska få bli ett lärorikt och spännande år. Inte som mitt andra år på Design kandidat. Så ett år ledigt från skolan står som nästa steg. Sen direkt till skolan och göra färdigt mitt tredje år med ny motivation och skaparglädje! Det ska jag i alla fall försöka hitta mitt lediga år. För visst vet jag att det finns där långt inom mig :) Och den vissheten gör att jag vågar ta det här sabbatsåret för mina studier. 
 
Och visst är det spännande med livet när det är lite ovisst! Jag har min tro som jag vilar på och det är fantastiskt skönt. Jag känner mig ledd till det här beslutet och redan nu kan jag sakta se hur en faderlig hand leder mig in på vägar som kommer att hjälpa mig det här året. Det är så otroligt spännande. Och jag har en djup tacksamhet inom mig som bara blir större och mer rotad för varje år som går.

Tack!
 
 

RSS 2.0