Smått


AVi har lite olika långa projekt som löper genom terminen samtidigt som vi gör massor annat. Som till exempel detta Alfabet-projekt (på bild) jag sysslar med vid sidan om samtidigt som vi leker i textilverkstaden. Vi testar olika tryck, blandar färg med massor olika kemikalier och färgpigment, manglar, känner på olika tyger och nördar olika reservage och annat kul man kan hitta i en textilverkstad med super textilintresserade lärare. Nu har nog varenda en i klassen massor roliga starka färger på händerna som inte går att tvätta bort. Så är det. Skönt med lite lugnt tempo i några dagar.

Anteckningar

Jag sitter ibland och kollar igenom mina anteckningar från skolan. Oftast inte främst för att kolla vad man sagt på föreläsningarna. Utan för att titta på mina skisser på "superduperbraidéer" som kommer till mig när jag sitter och lyssnar på riktigt bra föreläsare mm.

Och när man tittar på dem så här efteråt. Eh ja. "Vad är en bok?" står det och sedan har jag ritat en bok som blir en sorts skulptur när man öppnat alla sidor. Och på en hel sida i min moleskine fick det stå ett västgötskt "Pöss" såklart.
Inte helt oförståeligt att jag nu verkligen måste köpa ett nytt block! Jag drar mig lite med det. Fast egentligen älskar jag nya block. Så det borde bli av snart.
 

RSS 2.0