Tolkar "Magnificat" i Växjö Domkyrkan

Igår åkte jag och Amanda Samuels från klassen till Domkyrkan i Växjö för att måla och tolka "Magnificat" av Fredrik Sixten framfört av kammarkören S:t Sigfrid med blås. Det var riktigt nervöst innan. Men jag är så nöjd över att vi tog oss i kragen och verkligen vågade göra något sådant här. Det var väldigt roligt och vi fick en riktig "kick" efteråt. Jag kommer helt klart vilja göra något liknande igen. Och resultatet? Ja, ni får helt enkelt kolla in tavlan här nere. Vi hade ca 16 minuter på oss kan jag ju tillägga. Nervösiteten la sig lite igår. Men nu är jag galet nervös inför torsdag. Mer om det en annan gång.


Massor med positiv respons. Riktigt kul!



Kommentarer
Postat av: Lite mera...

Den är verkligen helt underbar!

2012-04-16 @ 21:59:00
URL: http://litemera.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack så hjärtligt

2012-04-17 @ 19:44:36
URL: http://marieart.blogg.se/
Postat av: Malin - konst och design

Nu är det konstbloggarnas tur att ta plats i rampljuset!



Av egen erfarenhet vet jag hur svårt det är att som liten konstblogg etablera sig bland de större. Internet är fullt av miljontals bloggar! Ett fåtal konstbloggar har lyckats tackla sig fram i den hårda webbdjungeln och det beundrar vi dem mycket för! Men vi som fortfarande står och stampar på startlinjen då? Nej, det är dags att vi gör något åt det och tar hjälp av varandra!



Min tanke är en konstbloggsdag där alla som väljer att delta publicerar en lista över de andra deltagarnas fina konstbloggar och uppmanar sina läsare att ta en titt! Varför inte också skicka ut lite charmiga kommentarer på andra bloggar med konstblogglistan i för att sprida kreativ inspiration och glädje åt alla håll? Förhoppningsvis kommer vårt lilla ”konstnätverk” öppna upp ögonen på andra så att alla inser hur mycket talang, färg och glädje det finns i vårt avlånga land! Målet är alltså att dela med oss av lite kärlek och inspiration till ÄNNU fler!



Så går det till: Det är enkelt! Har du en konstblogg som sprudlar av fantasi? Gå då till http://malinbs.wordpress.com/2012/05/15/sprid-skapargladje-och-kreativitet/ och skriv i en kommentar att du är med! Glöm inte att skriva din email! (Det enda kravet är naturligtvis att det är just en konstblogg av något slag du driver.) Lägg gärna upp den här inbjudan på din blogg så att fler kan delta! Konstbloggsdagen är tänkt att bli av 10 juni så det är gott om tid att sprida informationen! Runt den 7 juni kommer listan med alla konstbloggar som deltar att skickas ut till alla deltagare och den 10 juni kommer alla att posta länkarna på sina bloggar! Sen är det bara att glatt fortsätta skapa underbar konst som ännu fler kommer att kunna ta del av.

2012-05-15 @ 17:28:40
URL: http://malinbs.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0