5 år.

För ett tag sedan insåg jag att jag har bloggat i fem hela år. Fem år och fyrtio dagar. Min första blogg startade jag 11 oktober 2008 och den finns fortfarande kvar. Det är hela tre år av mitt liv i bloggform som jag inte vill radera. Men av olika anledningar så bytte jag namn på min blogg.
Den gamla var mer privat och spretig. Och det var lite därför jag startade en ny. Den här bloggen skulle bli mer proffisionell och som en slags portfolio med mitt skapande i internetvärlden. Men privatare inlägg dyker ändå upp då och då.
 
Jag ville kolla tillbaka i mitt arkiv från både den gamla bloggen och den här och fick en massa nostalgi! Tänkte dela med mig lite av min blogghistoria. Hoppas det blir lika roligt för er som för mig!
 
2008, kort efter studenten, flyttade jag till Dublin. Det var där någonstans jag startade bloggen.
 
Jag jobbade som au pair hos en Irländsk familj och umgicks mycket med min vän som också var där som au pair.
 
Vi reste runt endel och kollade på fina platser. Här är Cliff Of Moher som ligger på Irlands västkust. Helt galet häftigt! På vänstra bilden kanske ni kan ana några små små människor som står på de gigantiska klipporna.
 

Alla dessa linjeteckningar som jag gjorde. 

2010-2012 gick jag på en förberedande konstutbildning i Växjö. Skolan låg i en mycket vacker miljö och jag trivdes alldeles för bra. Det var tufft att flytta där ifrån. Här träffade jag min Oscar och fick också många fina vänner.
 
Och mina äventyr i skogarna och på åkrarna där hemma hos föräldrarna och långa promenader med familj och vänner. Det är något av det bästa jag vet. 
 
Och tonårstiden...
 
Och våran Riku! Alla fina promenader vi hade tillsammans och superpälsiga kramar. Jag saknar honom. 
 
Gamla oljemålningar...

Och när en ny era började. Jag började på HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk. Fantastiskt roligt! Men visst kommer det dagar då jag inte förstår vad jag gör här. Det är en tuff utbildning. Men jag gör det jag älskar!

Och där var en liten resa tillbaka från min bloggstart. En ganska spretig sådan. Det jag tycker är roligast är att läsa allt jag skrivit. Önskar att jag hade tiden att sätta mig lite längre och verkligen skriva. Jag tycker om att skriva. Men här blir det dock ofta ganska slarvigt.
Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0