Tillfällig arbetsplats

Idag presenterar jag min högst tillfälliga arbetsplats — soffbordet!
 
Mitt i min förmiddagspaus. Försöker ha den kl 11. Men ibland drar tiden iväg i en sådan våldsam fart! Som idag, nu är det nästan dags för paus #2 — Lunch

Än så länge har jag inget skrivbord eller någon arbetsplats. Så länge funkar soffan och soffbordet. Även om det inte är världens bästa arbetsställning. Jag försöker övertyga Oscar om vart mitt framtida skrivbord ska stå. Han är nog inte så svår att övertala i och för sig. Men han är minst lika petig som mig, det är något jag förstått sedan vi flyttat ihop!
 
Ekollonvasen vi fick i bröllopspresent gör mig sällskap! Just nu fungerar den som vas för en stickling från någon sorts krukväxt som troligtvis är besläktad med brännässlan. Har ännu inte tagit tag i saken och köpt kruka och jord! Den kommer från någon vänlig själ här i huset som ställt den i gemensamma köket med en lapp där det stod "Varsågod!". Kul att dela med sig!
 
Appropå att dela med sig så följer jag Sandra Lundins fina blogg Atilio sedan ett tag. Hon har en kul idé med att byta sticklingar med varandra! Här är en länk till det inlägget!
Det är bara att kommentera hennes inlägg om man är sugen på någon av hennes sticklingar och presentera vad man själv har att erbjuda för sticklingar. Eller bara byta med någon annan i kommentarsfältet.
Jag frågade henne hur bytet går till och hon svarade att dem skickar via posten. Först ska man bara vira in rötterna i blött papper sedan plastfolie runt hela sticklingen och vaddera med typ bubbelplast t.ex. Sedan är det bara att skicka i ett vadderat kuvert! Så roligt initiativ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0